Ook partner worden 2017-09-07T10:08:10+00:00

Help resellers om jouw merk te promoten

Help jouw resellers om jouw merk te promoten.  Jouw resellers hebben immers contact met de eindconsument. En deze consument hecht waarde aan het advies van jouw reseller. Maak in je communicatie slim gebruik van deze persoonlijke vertrouwensband.

Geef resellers toegang tot jouw promotiemateriaal

Voeg promotiemateriaal en social media voorbeeldberichten toe aan de Embrosa App. Jouw resellers kunnen deze informatie vanaf hun telefoon direct delen op Facebook, Instagram, Twitter, etc. Probeer het gratis met 10 berichten. (module content)


Ontdek het op Google Play
Download in de App Store

Slimme data

Het gebruik van het promotiemateriaal en de voorbeeldberichten meten we. Je weet daardoor precies welke resellers actief zijn, welke berichten veel worden gedeeld en hoeveel eindconsumenten je bereikt. Zo zorg je voor meer feeling met je resellers en de markt. (module dashboard)


Ontdek het op Google Play
Download in de App Store

Snelle communicatie

Verzend een push-notificatie naar de telefoon van jouw reseller. De reseller ontvangt jouw informatie in zijn broekzak. Dit houdt de feedback-lus tussen jou en jouw reseller enorm kort. (module inbox)


Ontdek het op Google Play
Download in de App Store

Werf nieuwe resellers

Natuurlijk zoek je ook altijd naar nieuwe resellers. Op de nieuwspagina zijn productlanceringen te volgen. Je bereikt dus niet alleen je eigen netwerk, maar ook potentiële nieuwe resellers. (module marktupdates)


Ontdek het op Google Play
Download in de App Store

Wekelijkse training

Deel iedere week kennis, bijvoorbeeld met wekelijkse trainingsvideo’s in de App. Over je product, het gebruik ervan of bijvoorbeeld over marketing. Zo verbetert de kwaliteit van je resellers continu. (module inbox)


Ontdek het op Google Play
Download in de App Store

Bied een sterk marketingplatform op de mobiele telefoon van jouw reseller

Zet die extra stap voor je resellers. Help ze met social media, maar ook met nieuwsbrieven voor hun klanten. Elke reseller heeft een eigen nieuwsbrief die zij zelf versturen aan de eindconsument. De nieuwsbrief van de reseller heeft een eigen logo, een eigen headerfoto en bevat eigen bedrijfsinformatie zoals openingstijden. Jij schrijft de content, zij versturen het aan eindconsumenten. (module nieuwsbrief)


Ontdek het op Google Play
Download in de App Store

De App is voor jouw resellers gratis te gebruiken. In de premium App krijgen ze tegen betaling de beschikking over extra functionaliteiten.

Wij doen het ook!

MEER PARTNERS
VRIJBLIJVEND TELEFOONGESPREK

Betaalbare marketing voor iedere lokale ondernemer!

Wij willen dat er ruimte in de wereld blijft bestaan voor lokaal vakmanschap. Daarom bieden wij betaalbare marketing voor iedere lokale ondernemer. 

Kosten

GRATIS

0voor altijd
  • leveranciersportaal
  • 10 berichten in bibliotheek

MODULE CONTENT

30per maand plus CPS*
  • leveranciersportaal
  • ∞ berichten in de bibliotheek
  • basis statistiek content
  • * Cost per Share (CPS) € 0,38
  • prijs is excl BTW

Wij houden ook niet van lange contracten

Wil je het proberen en besluit je in de toekomst dat Embrosa toch niet goed bij jouw merk of jouw resellers past? We helpen je graag, zolang jij dat wilt. Als je onze dienst niet langer waardevol vindt dan ben je vrij om te vertrekken.

GRATIS DEMO